Tatrzańska

Newsletter

Latest publications

Porro eveniet, autem ipsam corrupti consectetur cum.
Repudiandae dignissimos fugiat sit nam.

galeria
16 września 2023

Tatar z łososia Tatar z łososia /70g/, ciasto francuskie, mus koperkowy, rzodkiewka, guacamole. /300g/ Salmon… Read moreRead moregaleria

16 września 2023
z wołowym akcentem
2 lutego 2023

Rosół wołowy z makaronem naleśnikowym , marchewką i sztuką mięsa Sałatka z rostbefem , peperonatą… Read moreRead morez wołowym akcentem

2 lutego 2023
w jesiennej odsłonie
10 października 2022

Tagliatelle z sosem borowikowym , pietruszką i parmezanem serwowane Wallenburgare – szwedzki sznycel z cielęciny… Read moreRead morew jesiennej odsłonie

10 października 2022
w nowej odsłonie
18 sierpnia 2022

Zupa grzybowa na wywarze warzywnym z zacierką Tatar z łososia z piklowaną cebulą , oliwą… Read moreRead morew nowej odsłonie

18 sierpnia 2022
galeria szefa kuchni
3 lipca 2022

Chłodnik litewski z bukietem warzyw/ rzodkiewką, ogórkiem , burakami, koperkiem / w jogurcie uwikłanych z… Read moreRead moregaleria szefa kuchni

3 lipca 2022
Galeria Szefa Kuchni
20 stycznia 2022

Szparagowy spektakl z sałatą rzymską , prażoną szynką parmeńską , hiszpańskim krokietem , białym musem… Read moreRead moreGaleria Szefa Kuchni

20 stycznia 2022
1 2 3 7