Tatrzańska

Newsletter

Latest publications

Porro eveniet, autem ipsam corrupti consectetur cum.
Repudiandae dignissimos fugiat sit nam.

w dyniowej oprawie
19 października 2019

  Rissotto  z dynią , selerem i  pietruszką  serwowane                                                   Sałatka z  rostbeefu  z dynią… Read moreRead morew dyniowej oprawie

19 października 2019
w leśnym runie
7 września 2019

Zupa  borowikowa na wywarze warzywnym z łazankami podana Papardelle w sosie kurkowym  uwikłane  podane z rukolą… Read moreRead morew leśnym runie

7 września 2019
galeria szefa kuchni
3 sierpnia 2019

Galeria  szefa kuchni Sałatka z  melonem , arbuzem, figą , szynką  parmeńską , gotowanym jajkiem… Read moreRead moregaleria szefa kuchni

3 sierpnia 2019
lato
15 czerwca 2019

Chłodnik litewski  z bukietem warzyw i jogurtową oprawą Pierś z  kurczaka  marynowana  w sosie sojowym… Read moreRead morelato

15 czerwca 2019

Przystawka Bukiet sałat , awokado, szparagi blanszowane , granat , orzechy włoskie , pierś z… Read moreRead more

Makaronowe inspiracje
28 lutego 2019

Penee z warzywami Makaron penee pełnoziarnisty ,pieczarki ,marchewka,seler naciowy , batat, Rudola ,pesto ,oregano Papardelle… Read moreRead moreMakaronowe inspiracje

28 lutego 2019
1 4 5 6 7